Staff

Published by admin on

Staff duikvereniging Leeuwarden

Bij het volgen van een introductie of een opfris les zal hoogst waarschijnlijk een ervaren assistent instructeur of divemaster je helpen.
Ga je een opleiding bij ons volgend dan kom je in contact met de instructeurs maar natuurlijk helpen de divemasters hier ook bij.

Fred Nieuwland

MASTER INSTRUCTEUR

Ik duik sinds 1996 en ben PADI Master Instructor. Dit betekent dat ik een hoop ervaring en kennis heb opgedaan met het geven van opleidingen. Dit zou ik willen gebruiken om jouw te leren duiken of om je te helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen met vervolgopleidingen.


Linkedin

Daniel de Boer

MSDT INSTRUCTEUR

Bij mijn padi openwater opleiding in 2007 zei mijn instructeur “jij wordt instructeur”
En ja hij kreeg gelijk.
Ik heb mijn opleiding van open water tot assistent instructeur binnen DVL gedaan.
Sinds 2017 mag ik als PADI instructeur het plezier van duiken doorgeven aan de cursisten. Ook voor de service en onderhoud van duikmaterialen ben ik het aanspreekpunt binnen de vereniging.


Linkedin

Doeke Ynema

MSDT INSTRUCTEUR

In 1999 begonnen met duiken. Bij de Tuimelaar Leeuwarden en Harry Hoefakkers Duikschool heb ik respectievelijk mijn open water, advanced open water, divemaster en assistent instructeur behaald. Sinds 2017 is mijn titel op de PADI ladder : openwater instructeur. In die hoedanigheid breng ik cursisten van alle leeftijden met veel plezier de regels en de kunst van het duiken bij.

Andries de Jong

aSSISTENT INSTRUCTEUR

Toen ik in 2010 divemaster geworden ben dook ik al 4 jaar bij DVL. Ik heb toen veel introductie duiken gegeven en assisteerde bij de opleidingen. In 2015 ben ik assistent instructeur geworden waardoor ik ook droge cursussen mag geven.


Facebook-f

Jan Bouma

Assistent instructeur

In 1998 ben ik lid geworden van de DVL. Na diverse cursussen ben ik in 2011
Divemaster geworden en in 2017 ben ik de Assistent Instructeur geworden. Al vele jaren ben ik erbij als er door diverse cursisten moet worden gedoken. Het leukst was mijn eigen dochter te begeleiden met haar open water brevet in 2014. Ik wil nog vele jaren mensen enthousiasmeren voor de duiksport en deze passie over brengen op onze cursisten!


Linkedin

Durk Salverda

assistent instructeur

Moai wurk! Dûke mei Durk!
Door een introductieduik in 1997 besmet geraakt met het duikvirus. Sedert 1999 lid van de leukste duikclub van Leeuwarden. Hier ben ik door de jaren heen opgeleid voor diverse brevetten en sedert 2017 assistent-instructeur bij de vereniging.Samen met de andere staff leden leiden we je op voor een geheel nieuwe ervaring in je leven. 

 

René van der Zee

Divemaster

Jaren lang heb ik de wens gehad om te leren duiken en in 2005 heb ik wat blijkt veel te laat ook de stap genomen. Sinds 2011 laat ik mensen kennis maken met het ademen onder water. Elke keer komen niet alleen de duikers in spé met veel plezier boven water maar ik ook.


Facebook-f


Linkedin


Instagram

Frank Zwiers

dIVEMASTER

Op Cyprus deed ik mijn eerste duikervaring op in 2007. Vooraf vond ik het spannend maar achteraf was het geweldig.
Dus een serie PADI cursussen gevolgd om bekwaam te worden bij DVL, een vereniging waar ik mij meteen thuis voelde. Het gevoel om samen met je buddy van de wonderlijke wereld onder water te genieten geeft mij de rust en kalmte die je bovenwater soms mist. Daarom doe ik niets liever dan mijn duikkennis en ervaring met anderen delen als divemaster.


Linkedin

Chris Assies

Divemaster

Sinds 2007 duik ik, op 1 januari 2010 nam ik mijn goede voornemens in, meer duiken! Toen ben ik bij de club terecht gekomen. Door mijzelf steeds uit te dagen ben ik sinds 2018 divemaster geworden. Ik lig daarom graag onder water van proefduik tot opleidingen.


Linkedin

Jort Harmsen

Divemaster

In 2018 gevangen met het duikvirus en sinds september 2019 met passie druk bezig om de eerste stappen naar de professionele kant van het reacreatieve duiken te maken en nog niet van plant te stoppen. Overall waterman..


Linkedin

sytse3

Sytse Heida

Divemaster

In 2017 samen met mijn zoon gestart met duiken in de vorm van een PADI OW cursus bij DVL en daarna net als velen verslaafd geraakt aan de duiksport. Na vele specialties en het behalen van mijn master scuba brevet nu samen met Jort en Roger bezig om de eerste stap richting PADI Pro te maken in de vorm van Divemaster.


Linkedin

Roger Smit

DivemasteR


Linkedin

Volg en like ons

1 Comment

Online lesgeven gestart - Duikvereniging Leeuwarden · 18 april 2020 at 11:08

[…] Staff […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
LinkedIn