Start zwembad seizoen

Published by Jort Harmsen on

Woensdag 7 oktober start het zwembad seizoen van DVL weer, we kunnen dan van 21:00-22:00 weer gebruik maken van het zwembad De Blauwe golf. maar we moeten ons uiteraard houden aan de huidige gestelde regels.

Vanaf zaterdag 3 oktober is er ook op zaterdag weer de mogelijkheid voor alle duikers op vertoon van een geldig brevet om van 15:00-16:00 gebruik te maken van het wedstrijdbad in de blauwe golf om te oefenen of je nieuwe spullen uit te proberen.

Via deze link kun je de huidige geldende corona regels lezen.

Algemene richtlijnen:

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
  • Pas hygiëne toe;
  • Desinfecteer uw handen bij binnen komst en vertrek.
  • Betreed de zwemzaal alleen met overschoentjes, slippers of blote voeten
  • Vermijd drukte en houd u aan de aangegeven looproute.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder.
  • Tijdens specifieke activiteiten in het water met een instructeur zijn afwijkingen hierop mogelijk.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Ook jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Mondkapjes:

bv SPORT volgt het dringende advies vanuit de overheid. Daar waar mogelijk verzoeken wij u een mondkapje te dragen wanneer u onze accommodaties betreed.
Daar waar de werkzaamheden dit toe laten, worden er mondkapjes gedragen door de personeelsleden van bv SPORT.

Horeca:

Alle horecagelegenheden in onze accommodaties zijn voorlopig gesloten.

Douchegebruik:

Douchen na het zwemmen is voorlopig niet meer mogelijk.

Kleedkamergebruik:

• De groepskleedkamers blijven gesloten.
  • Om de drukte bij de omkleedcabines te verlagen, verzoeken wij u om zich thuis al om te kleden voorafgaand aan uw zwembadbezoek.
  • Berg uw kleding op in de daarvoor bestemde kledinglockers.
  • Verlaat na het omkleden direct de accommodatie via de aangegeven route.

Pin Share