Zanzibar 2 nov – 9 nov

Published by Rianne Poessé on

Door: Mark van der Wal

Via EWDR hebben wij van Duikvereniging Leeuwarden vorig jaar een reis geboekt naar Zanzibar. Met het doel om eens ergens te duiken waar niet veel mensen zijn geweest!  We hebben in overleg met EWDR onze reis opengesteld als Buddy reis. Onbekende mensen mochten met ons mee op duikvakantie naar t verre Zanzibar! 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, en dit gold zeker voor ons gezelschap van 6 mensen. Al vanaf het eerste moment hadden we allen een goede klik, en was het ijs gebroken. Zo bleek het dat iemand van onze club en iemand van de reis buddy’s elkaar eigenlijk al kenden via wederzijdse vrienden. Hoe klein kan de wereld zijn op een moment als dit? 🙂 Ook onze 2e reis buddy vanuit België werd al gauw opgenomen in deze ”vakantiefamilie”.

We hebben veel gezien en gedaan in Zanzibar, kennis uitgewisseld en duikvaardigheden verbeterd. Zeldzame vissen gezien en op video gezet zonder dat we het wisten 😉 haha je maakt nog eens wat mee zo! Veel gedoken en bovenwater ook een aantal excursies gedaan.

Bekijk zeker de onderstaande video, gecompileerd door Babette van Duikvereniging Leeuwarden

Als kers op de taart kwamen we tijdens de dolfijnen tocht, een moeder Bultrug met jong tegen!!!!! 🙂 WAUW wat was dit een magisch moment! Iedereen had kippenvel en de adrenaline gierde door t lijf. De emoties liepen hoog op, in de goede zin van het woord. Voor velen is zon moment HET TOPPUNT van het leven. Om zo iets majestueus van dichtbij mee te mogen maken. 

Door nieuwe mensen te ontmoeten verreik je het leven van jezelf en een ander. Zo ook met deze reis, we hebben er een nieuw clublid en vriend aan overgehouden. En niet te vergeten ons Belgische ”zusje” en powervrouw van het gezelschap.

Rianne en Duikreisbureau EWDR bedankt voor het mogelijk maken van deze mooie reis, en het samenbrengen van mensen met dezelfde mooie passie: DUIKEN!


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *