madiwodovrzazo
    jan 4 @ 19:00 – 20:00
    Op deze avonden kunnen de duikflessen van leden van Duikvereniging Leeuwarden gratis gevuld worden. Opgave kan via de 100% VOL DVL WhatsApp om hier aan toegevoegd te worden even contact opnemen met Frank of Rudolf. Niet leden via info@duikverenigingleeuwarden.nl Niet leden betalen per cilinder
    jan 6 @ 20:30 – 22:00
    Perslucht en/of zwemtraining. Duikset is te huur bij beschikbaarheid (€5,- voor leden) Alles na opgave via info@duikverenigingleeuwarden.nl. 1e en 3e woensdag perslucht training. 2e, 4e en 5e woensdag conditie training. Let op: tijdens de schoolvakanties is er familie zwemmen DVL is alleen gesloten als het zwembad gesloten is.
    jan 11 @ 19:00 – 20:00
    jan 13 @ 20:30 – 22:00